maanantai 20. kesäkuuta 2011

Yodel Me Matte

Sorge nyt kun jauhan tästä mattalakasta :)

Mulla on Opin lakka Yodel me on my cell, mut se on mun mielestä jotenkin tylsä, eikä sitä tuu hirveesti käytettyä. Mutta jossain vaiheessa tajusin, että sekin näyttää varmaan sata kertaa tyylikkäämmältä mattana, ja niinhän se näyttikin.

No, sit halusin vähän säväyttää ja keksin tämmösen hauskan (ja härön värisen) leopardi-lookin. Laitoin dotting toolilla epämääräisesti enkä mitenkään kovin huolellisesti vaaleanvihreää, sitten keskelle vähän lilaa ja vielä glitteriä päälle. En halunnut kadottaa mattaa pohjaa, joten laitoin vaan vähän päällylakkaa ton glitterin päälle niin, ettei se tunnu karheelta.
Lakat:
Opi Yodel me on my cell
Gosh Silky mint
Gosh Sweet rose
Opi Show it and glow it!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit lakkaukset mutta kynsiesi muoto on mielestäni hieman outo kun se levenee kärkeä kohden.Näyttää aika luonnottomalta....

Lollipop kirjoitti...

Juu, olen nyt niitä jo aikalailla muokannutkin. Teen itse geelikynnet ja koska en todellakaan oo saanut mitään koulutusta, on lopputulos vielä vähän hakusessa. Geeliä tulee helposti juuri kärkiin todella paksusti ja sen pois hiominen on todella aikaavievää. Käytän muutenkin niin kauan aikaa kynsien laittoon, että viimeistely on ontunut. Nyt on kuitenkin jo kivemman muotoiset kynnet, joista kuvia tulossa pian!:)

Kiitos kommentista!:)