torstai 7. heinäkuuta 2011

Ah! Uuh!

Vihdoinkin! Tilasin elämäni ensimmäistä kertaa ulkomailta kynsilakkoja ja oon myyty! Tilasin siis Head2ToeBeauty:stä 8 lakkaa; china glazee ja yhden color clubin. Tein tilauksen viime viikon tiistaina ja se tuli ovelle tän viikon tiistaina! Valitsin toimitustavaks mielestäni halvimman First Class Mail Internationalin ja toimitusajan piti olla 15-30 päivää. Mikä positiivinen yllätys! Tietenkin voi olla et ajankohta oli just hyvä, en voi uskoo et aina tulis noin nopeeta.


Pakkaus oli täynnä pehmikettä, eikä lakoille ollu käyny kuinkaan.



Lakat vasemmalta alkaen CG Kiwi Cool-Ada, CG Electric Pineapple, CG Lubu Heels, CG Sugar High, CG Bad Kitty, CG Heli-Yum, CC Hot Couture, CG Pool Party


Lakat oli in real life vähän eri värisiä, miltä ne vaikutti netissä, mutta sillehän ei voi mitään. Pool Party vasemmalla on kyllä aivan neon pinkki, eikä sitä oikein saa vangituks kameralla. Electric Pineapple on taas vähän vihertävän keltanen, ei ihan mun makuun.


Parhaus tulee tässä. Lubu Heels viittaa siis Loubutin-korkkareihin. Bad Kitty on ihana! Sen pikmentti tulee esiin parilla kerroksella (kokeilin paperille), mutta Hot Couture sopii enemmänkin jonkun toisen lakan päälle.

Ja mikä tässä on kaikista parasta: 8 lakkaa ja toimituskulut makso yhteensä 32 euroo! Samat lakat olis maksanu Suomessa 80 euroo, miettikää sitä!

Ei kommentteja: